Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició ‘Ciutadans amb nom i cognom’ estarà tot el març a l’Hospital Comarcal

En aquesta ocasió, al centre hospitalari vilafranquí es presentarà el conjunt de l’exposició, és a dir, la primera part dedicada als immigrants penedesencs procedents de l’Àfrica, i també la segona part, que està centrada en les persones que han arribat al Penedès procedents de Llatinoamèrica i altres indrets del món.

Durant aquest mes, el Pla per la Convivència de l’Ajuntament i l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès organitzaran un acte sobre la qüestió de la immigració a les instal·lacions del centre hospitalari com a complement a l’exposició.

“Ciutadans amb nom i cognom” es pot visitar des de divendres passat i fins el 3 d’abril, el passadís central de l’Hospital.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: