Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de Torrelles demana respecte pel procés per l’intent d’assassinat de Miralles

L’equip de govern de l’Ajuntament de Torrelles de Foix està convençut que la millor actitud és guardar silenci per tal de permetre que la Justícia segueixi el seu curs i no embrutar la convivència del municipi i la comarca amb declaracions que interfereixin en el procés judicial obert per la conspiració d’assassinat de l’anterior alcalde de Torrelles, Salvador Miralles, com -malauradament- estan fent alguns membres de l’oposició.

A través d’un comunicat, l’equip de govern de Torrelles considera que fins al moment s’han mantingut coherents amb aquest principis de no intervenció en el procés judicial, però que ara volien trencar el silenci amb aquest comunicat oficial i extraordinari per demanar al Comitè Local de CiU a Torrelles i al Comitè Comarcal de CiU de l’Alt Penedès el màxim respecte per la feina portada a terme pels tribunals de justícia.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Torrelles vol reiterar la seva defensa del dret d’innocència dels ciutadans i ciutadanes de la mateixa manera que vol recordar que només hi ha una víctima de tots aquests terribles esdeveniments que van colpejar la població. Aquesta única víctima és Salvador Miralles, i la seva família, que va veure perillar la seva vida en aquells dies del passat mes d’octubre.

 

Després del descobriment de la conspiració per assassinar Salvador Miralles, l’Ajuntament va decidir presentar-se com a acusació particular amb l’objectiu que la Justícia decidís i condemnés les persones que van intentar posar fi a la vida de l’alcalde de Torrelles. Per aquest motiu, l’equip de govern vol expressar la seva confiança en la Justícia i recordar que serà la Justícia qui decideixi de manera legítima quines persones estan implicades en el procés de conspiració per a l’assassinat de Miralles.

Davant d’aquesta greu situació, l’equip de govern de Torrelles demana al Comitè Local de CiU a Torrelles i al Comitè Comarcal de CiU de l’Alt Penedès, que no interfereixin en el curs de la investigació fent valoracions sobre un fet –intent d’assassinat- que va mes enllà dels signe de qualsevol formació política.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: