Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits torna a Vilafranca

Concretament, demà, la Unitat Mòbil del Banc de Sang serà al gimnàs de la plaça Doctor Bonet, al barri de l’Espirall, de 6 a 9 del vespre.

També aquest dissabte i diumenge, de 10 del matí a 2 del migdia, la Unitat Mòbil estarà situada a la seu dels Castellers de Vilafranca, a Cal Figarot. I finalment, dilluns dia 27 de març, la Unitat Mòbil estarà instal·lada a la rambla de Sant Francesc, de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit.

Des del Banc de Sang recorden que donar sang és una acte que no requereix cap esforç important, no fa mal, no cal anar-hi en dejú i, després d’un petit descans i d’un refrigeri, es torna a estar en forma. A més, el donant obté una analítica que l’informa sobre la seva salut.

De cada donació de sang se’n beneficia un nombrós grup de persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: