Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP dona suport a la inclusió de l’Espirall en la llei de barris, però vol els ascensors frontals

A través d’una carta, el grup municipal del PP a l’ajuntament de Vilafranca ha fet arribar el seu suport a l’equip de govern per la voluntat d’incloure el barri de l’espirall en els ajuts que s’atorguen a través de la llei de barris de la Generalitat. Uns diners, que haurien d’anar destinats a la instal·lació d’ascensors en més de 60 blocs de pisos en aquest barri de la vila.

De moment però, i segons han comentat els representants del PP, sembla que hi ha una disputa important entre els veïns, ja que no tots estarien disposats a pagar la part que els correspondria per la instal·lació d’uns ascensors que en alguns casos entrarien directament als menjadors dels pisos. El regidor del PP, Josep Ramon, comentava que consideren que una opció seria fer-los per la part frontal, tot i que no se suprimirien totalment les barreres arquitectòniques.

 

Una altra de les qüestions que va tractar el PP ahir feia referència als aparcaments, una de les qüestions que darrerament més ha preocupat segons els populars els veïns del barri. Com comentava Ramon, una qüestió que també va sortir dissabte en la trobada de participació ciutadana que es va fer al barri.

 

Finalment, des del PP també es demana a l’equip de govern que facin un projecte real sobre el futur del camp de futbol de l’Espirall, per tal que se sàpiga que és el que s’hi vol fer i de quina manera.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: