Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts començarà la preinscripció per al curs 2006/07 a parvulari, primària i secundària obligatòri

Per obtenir plaça en una escola finançada amb fons públics (pública o privada concertada), primer de tot s’haurà de fer la preinscripció, que s’haurà de presentar al centre docent demanat en primer lloc dins els terminis establerts. La preinscripció tindrà lloc a partir de dimarts vinent i fins el dia 3 d’abril.

En cas que un centre docent tingui més sol·licituds que vacants, s’aplicarà un barem de prioritat d’admissió elaborat pel Departament d’Educació de la Generalitat que té en compte diversos criteris a partir dels quals s’atorga una puntuació que estableix l’ordre d’assoliment de plaça.

A l’igual que en anys anteriors, diversos centres educatius de Vilafranca s’han posat d’acord per fer una Jornada de Portes Obertes que tindrà lloc aquest dissabte, d’11 del matí a 1 del migdia.

les escoles d’educació infantil i primària que es podran visitar són Cristòfor Mestre, Dr. Baltà Elias, Dr. Estalella i Graells, Mas i Perera i Pau Boada i els Instituts d’Educació Secundària Alt Penedès, Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals.

Tothom que vulgui més informació sobre els diferents centres educatius pot ampliar-la a través del Portal Educatiu de Vilafranca, a l’adreça d’Internet www.portaleducatiu.net o demanant el tríptic de l’oferta educativa del municipi que ha editat l’Ajuntament.

Del 2 al 15 de maig tindrà lloc la preinscripció per a les llars d’infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: