Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU lamenta que el tripartit es negui a executar el tram pendent de l’eix viari de la carretera C-15

El diputat del Grup Parlamentari de Convergència i Unió, Joan Raventós, ha defensat avui davant la Comissió de Política Territorial i Obres Públiques celebrada al Parlament, una Proposició no de Llei sobre el tram pendent d’execució de l’eix viari de la carretera C-15.

Concretament, la proposta de Joan Raventós instava el govern a redactar definitivament el projecte pendent d’execució del tram de la C-15 entre Puigdàlber i Vilafranca, així com que en el procés de redacció de l’esmentat projecte es consensui el seu pas amb els diferents ajuntaments afectats. A més el diputat proposava incorporar la petició feta per l’Ajuntament de Santa Fe, en el sentit de disposar d’uns accessos directes del seu municipi a la C-15 pel camí del Pont i que l’aprovació del projecte, la licitació de l’obra i l’inici de la seva execució es portesin a terme "dins l’any 2006".

Aquesta Proposició no de Llei ha estat rebutjada pels vots en contra dels grups parlamentaris que donen suport al govern, un fet que ha lamentat Raventós, qui considera aquesta obra "urgent i necessària".

Segons Raventós, l’eix viari de la C-15 està mancat de la realització del tram Puigdàlber – Vilafranca i la seva connexió amb la carretera N-340. La realització d’aquesta obra, que afecta un tram d’uns 6 quilòmetres és important, donat que constitueix un eix primordial sobre el qual, i fins i tot ja es contempla la necessitat de desdoblament", però el vot en contra del tripartit a la proposta de CiU "fa créixer la desconfiança que es pugui posar fi a la paralització d’aquesta obra", segons el diputat de CiU.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: