Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CIU d’Olèrdola considera que la revisió de Pla General que es vol aprovar no aporta res de nou

Pere Bertran, el cap del grup municipal de CiU a l’Ajuntament d’Olèrdola, va fer ahir a la tarda una roda de premsa per tal d’explicar la seva postura contrària a l’aprovació inicial de la revisió del Pla General. Bertran ha explicat que consideren que l’actual proposta que l’equip de govern vol aprovar a corre-cuita, fins i tot abans que s’hagi acabat l’auditoria mediambeintal que va iniciar l’ajuntament, no aporta res de nou a la planificació del municipi.

Des de CiU consideren que després de 6 anys de treballar en la redacció d’aquesta modificació de Pla General no es pot entendre que es presenti una proposta pobre que no contempla problemàtiques importants de Moja, que convergència ja plantejava en el seu moment quan era al govern.

 

Consideren que La Muntanyeta és un espai més ben situat i amb més futur que no pas el que es vol permutar.

Bertran va parlar també de les urbanitzacions, un altre dels punts conflictius del municipi d’Olèrdola, i va considerar que tampoc s’hi han fet les coses bé, i que fins i tot es discrimina als veïns que hi viuen.

 

De fet, Bertran criticava que s’han adoptat mesures com ara la supressió de llicències d’obra a les urbanitzacions, que no s’han explicat al veïns, i que per tant es podria que s’han fet a les seves esquenes. Un fet que CiU considera ja greu per ell mateix, però és que a més a més la població de Daltmar i Cant Trabal representa aproximadament el 30% de la població del municipi, i que per tant no s’entén aquesta voluntat de deixar-lo de banda.

A la roda de premsa també hi era present el regidor del PP Jordi Alonso, que va manifestar-se durament contrari a la política de l’equip de govern cap els veïns de les urbanitzacions, i va arribar a dir que se’ls marginava de forma voluntària per par de l’equip de govern

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: