Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Acadèmia de Tastavins del Penedès "Sant Humbert", farà divendres un tast de vins australians.

Entre els actes que es duen a terme des de l’Acadèmia dedicats al Tast de Vins del Mon, i seguint el calendari de programació, el següent ats que es farà aquest divendres es dedica a “Els Vins de Austràlia”. En l’afany de conèixer els vins d’arreu del mon, l’Acadèmia a organitzat per tots els acadèmics [...]

Entre els actes que es duen a terme des de l’Acadèmia dedicats al Tast de Vins del Mon, i seguint el calendari de programació, el següent ats que es farà aquest divendres es dedica a “Els Vins de Austràlia”.

En l’afany de conèixer els vins d’arreu del mon, l’Acadèmia a organitzat per tots els acadèmics aquest sopar-degustació per el divendres a les 9 del vespre al Restaurant Airolo, situat a la Rbla. de Nostra Senyora, 10 de Vilafranca, amb un menú maridat amb els vins d’Austràlia.

En el decurs de propers sopars-degustació, s’aniran acostant a d’altres zones productores per conèixer vins d’arreu del mon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: