Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida, Subirats i Sant Llorenç d’ Hortons convoquen els seus veïns a participar en un Diàleg Públic

Els Ajuntaments de Gelida, Subirats i Sant Llorenç d’Hortons van iniciar el passat mes d’octubre un projecte participatiu i innovador al nostre país que busca, entre altres coses, conèixer la inquietud de la gent pel futur i construir un poble on l’ús de l’espai públic no sigui conflictiu.

A la recta final del projecte, els 3 consistoris desitgen engrescar a tota la ciutadania a participar en un Diàleg Públic que es celebrarà el 25 de març a les 4 de la tarda, al local de la Societat Hortonenca. Aquest diàleg servirà per treballar per a construir el futur somiat i consensuat de la comunitat, partint de l’ aportació prèvia que ha fet la gent gran i els joves dels 3 municipis.

Montserrat Ferraro, regidora de Sant Llorenç i coordinadora del projecte ha explicat a la nostra emissora el funcionament del Diàleg Públic.

En la fase prèvia, els joves que han participat en el projecte han rebut formació en indagació apreciativa i han realitzat una sèrie d’ enquestes a la gent gran dels seus municipis per saber-ne la seva opinió. El 25 de març exposaran el resultat de tot aquest treball a la resta de veïns.

 

 

 

La coordinadora del projecte, la regidora Montserrat Ferraro, engresca els veïns dels 3 municipis a participar-hi i a que s’ expressin, perquè totes les opinions són necessàries.

 

El projecte de participació ciutadana, que està finançat per la Generalitat de Catalunya, està sent conduït pel Servei de Mediació Comunitària dels 3 municipis.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: