Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de dos mesos tancat a causa d’un incendi, ja està obert al públic i funcionant a ple rendime

El 20 de novembre passat el cafè de Sant Cugat, lloc de trobada dels veïns del poble, es va cremar completament a causa d’un curt circuit a la cafetera.

Com que l’antiga barra era de fusta, el foc es va estendre de seguida i va acabar calcinant tot el local. Diumenge, dos mesos després, el cafè va tornar a obrir les seves portes amb tota normalitat.El tinent d’alcalde de Sant Cugat Cisco de la Cruz ha explicat que les obres per arreglar el cafè han anat molt ràpid.

La valoració del perit quan es va cremar el Cafè va ser de 22.000 euros i aquest mateix ha estat el cost de les obres per deixar llest el local. De moment, els veïns que van a passar una estona al Cafè de Sant Cugat, s’han mostrat força satisfets de les reformes, segons el tinent d’alcalde.Durant els dos mesos que els veïns van estar sense cafè, es va habilitar un local proper, bastant més petit, perquè hi poguessin anar.

Les instal·lacions del cafè són totes noves, s’ha baixat el sostre i la barra ha estat també renovada. D’altra banda hi ha una nova televisió i també són noves taules i cadires.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: