Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca va acabar el 2005 amb 37.063 ciutadans, un increment del 2’6%, inferior als dels darrers

El creixement de Vilafranca continua sent inferior a la de molts pobles de la comarca, una tendència que es produeix des de fa alguns anys.

Ja es coneix la xifra oficial del padró d’habitants de Vilafranca a 31 de desembre de 2005. La capital de l’Alt Penedès supera ja els 37.000 habitants, concretament 37.063 el darrer dia de l’any passat, el que representa un increment del 2’6% respecte a finals del 2004. En concret el creixement de població aquest darrer any ha estat de 959 persones, un increment que des de l’equip de govern es considera moderat i sobre tot inferior al de la resta de la comarca.

Des del consistori s’apunta que aquestes tendències confirmen el que es va marcant des dels darrers anys, i que ja es reflexa per exemple en les previsions que fa el Pla director del creixement per la vila i la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: