Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza un Mercat de Reis a Vilafranca

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca organitza per a aquests primers dies de l’any 2006 el segon Mercat de Reis que coordinarà l’artesana vilafranquina i professora de l’Escola d’Art Arsenal

El mercat comptarà amb la presència professionals artesans de l’Alt Penedès.

El Mercat de Reis estarà situat a la plaça de Santa Maria avui, demà, i dijous i a les parades dels artesans s’hi podran trobar articles elaborats artesanament en diverses tècniques i materials com la fusta, la ceràmica, el cuir, la bijuteria, les flors seques, la roba, etc. i també alguns productes d`alimentació natural, cosmètica i perfumeria.

El Mercat de Reis se celebrarà durant tot el dia en horari de 10 del matí a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: