Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de Vilafranca considera que la informació sobre els preus dels pisos que va donar

Les dades que va oferir CIU no contemplen, segons l`equip de govern, les promocions de protecció oficial i de preu taxat, ja que els estudis de la societat de taxació no les tenen

A primers de setmana el grup municipal de CiU va fer una roda de premsa per criticar l’alça dels preus que segons un estudi de la societat de taxació havien experimentat els pisos en el darrer any a Vilafranca. Convergència, en paraules de Pere Regull, va aprofitar també per criticar la política de promoció de l’habitatge que havia dut a terme el consistori en els darrera anys, i que segons ells havia facilitat aquest augment dels preus.

El portaveu de l’equip de govern, Francisco Romero, ha replicat avui les declaracions de Pere Regull adduint que les xifres que recull la societat de taxació no responen a la realitat de les promocions que es fan a la vila, ja que únicament contempla els habitatges de renda lliure, i no les promocions de protecció oficial i preu taxat.

Romero també comentava que les declaracions de Regul poden haver ferit la sensibilitat de nous ciutadans vinguts a la vila de poblacions de la primera corona metropolitana. Des de l’equip de govern es demana a CiU que rectifiqui per la connotació de menyspreu que hi havia cap aquests ciutadans.

El portaveu de l’equip de govern ha comentat també que evidentment el tema dels preus dels habitatges preocupa i força, ja que la pujada ha estat generalitzada arreu de l’estat. De fet, Romero ha remarcat que des de l’Ajuntament darrerament s’ha promogut i facilitat la construcció d’habitatges de protecció oficial en les diferents zones d’actuació de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: