Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inici de les Rebaixes als comerços de Vilafranca

Fins el mes de març podrem trobar productes a bon preu i pagar menys per allò que ja fa temps que tenim en ment. Avui, en aquest dia plujós em donat un tomb

Els comerços vilafranquins començaven avui també les rebaixes i en molts casos la decoració nadalenca ja ha deixat pas als cartells d’anunci dels descomptes. Els comerços de Vilafranca, de fet, formen part dels prop de 33.000 comerços catalans que inicien avui la campanya de rebaixes d’hivern, que finalitzarà el proper 6 de març.

La majoria de botigues ofereixen descomptes a partir del 30 % i són unes rebaixes que comencen després d’una campanya de venda força normal i amb uns molt bon resultats de vendes nadalenques, tot i que aquestes s’han concentrat en aquests últims dies.

S’espera que la despesa dels consumidors durant els propers dos més sigui un 6% superior respecte a la mitjana d’uns 200 euros per persona que es van gastar l’any passat.

Aquest cap de setmana ha estat frenètic per a molts botiguers i fins i tot la nit de reis molts comerciants van ampliar la seva jornada laboral per tal de deixar tots els establiments a punt per la campanya de rebaixes.

Des de l’agència catalana de consum i com cada any es fan un seguit de recomanacions a tots els consumidors per tal de no gastar més del previst per aquest temporada. Recomanen fer una llista amb els productes que interessa comprar, comprovar que en l’etiqueta hi ha tant el preu rebaixat com el preu anterior a la rebaixa, examinar el producte per tal d’evitar que ens el venguin defectuós entre d’altres. Finalment també cal demanar al comerciant la possibilitat de canviar el producte ja que l’establiment no té l’obligació de canviar un producte en perfecte estat, excepte que així ho anunciï i recordar que tots els comerços han de disposar de fulls de reclamació o denúncia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: