Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet acollirà un sopar per commemorar el 15è aniversari

Vilafranca televisió celebra enguany el 15è aniversari i per aquest motiu el proper 13 de gener es realitzarà un sopar on hi són convidades totes aquelles persones que han treballat o col·laborat amb

En motiu del 15è aniversari de Vilafranca Televisió el 2006 acull diversos actes. A banda d’una programació especial que fa un repàs a aquests 15 anys, reportatges commemoratius i concursos també s’està organitzant un sopar on hi són convidades totes aquelles persones que han tingut una relació amb Vilafranca televisió, ja sigui col·laborant o treballant-hi. Aquestes persones poden portar acompanyant, tot i que s’hauran de pagar 10 euros per acompanyant.

El sopar tindrà lloc el proper divendres 13 de febrer al teatre Municipal de Cal Bolet. Totes aquelles persones que vulguin participar d’aquesta nit poden posar-se en contacte trucant al telèfon de la telèfon de Vilafranca televisió o ràdio Vilafranca o bé apuntant-se personalment a l’edifici de l’ateneu, quarta planta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: