Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest 2006 serà un any en el que a Vilafranca es consolidaran projectes importants com el cobriment

A l’habitual dinar que l’equip de govern de l’ajuntament de Vilafranca organitza cada mes de gener per fer balanç de l’any que tot just s’ha acabat es van plantejar els principals reptes de

L’alcalde, Marcel Esteve, va recordar que al llarg del 2005 s’han posat en marxa alguns serveis importants, com el Centre Socioanitari Ricard Fortuny, o obres destacades com el nou pont de Moja.

Pel que fa al 2006 l’alcalde ha indicat que serà un any clau per les obres de cobriment de les vies del tren però també per iniciar grans projectes que s’han acabat de gestar.

Es va presentar el PAM, el Pla d’Acció Municipal pel 2006. Un document que recull tots els projectes nous que vol realitzar l’ajuntament de Vilafranca aquest any. és un pla d’actuació fruit del debat intern de cada departament i del consens polític, amb 172 accions factibles tècnicament i viables econòmicament. Aquest document inclou la revisió de l’evolució de les mesures que figuraven en el PAM del 2005, amb un 70% de les accions ja realitzades i el 30% restant iniciades l’any passat i que finalitzaran enguany.Per la seva part el coordinador de govern, Ramon Xena, apuntava el treball que ha dut a terme el govern municipal per negociar amb altres administracions i assolir millores per la vila.El PAM del 2006 reforça les polítiques de benestar social, de via pública i de seguretat ciutadana.

Entre alguns dels projectes municipals l’ampliació de voreres, el resfaltat dels carrers, l’arranjament de rotondes, les zones de joc infantils i els controls de les activitats a la via pública mereixen una especial atenció.

Durant el 2006 està previst que s’instal.lin grades al Teatre Cal Bolet, s’ha d’aprovar el protocol de la Festa Major, està previst iniciar la primera fase de rehabilitació de Cal Berger i també la construcció d’un nou equipament de serveis lligat a l’activitat del lleure a la Rambla de la Girada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: