Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornen els encants de Subirats, els diumenges 11 i 18 d’aquest mes a Sant Pau d’Ordal

Els ENCANTS DE SUBIRATS és una iniciativa de l’Agrupació Activa de Subirats per recollir diners per a fer les activitats del Dia Internacional de les Dones.

L’horari serà els dos dies de les 10 del matí a les 3 de la tarda. La filosofia que hi ha al darrere és la de sumar esforços perquè amb petites aportacions d’objectes que ja no fem servir, aconseguim grans coses, com el concert de Gospel que es va fer l’any passat.

Als Encants es poden trobar objectes nous o de segona mà com: gerros, ferradures, cadires, arrecades, quadres, videos, casettes, discos compactes, DVD’s, càntirs, llibres, figures decoratives, treballs manuals, etc. Si es volen donar objectes es poden portar el mateix dia dels ENCANTS. Es pot trucar al 93 899 32 61 per demanar més informació, i si alguna persona té dificultats de mobilitat o de transport, se li passen a recollir els objectes.

Ja s’han recollit 500 euros per a contractar 4 arpistes que oferiran un concert el diumenge 5 de març, en els actes del Dia Internacional de les Dones a Subirats. El programa d`activitats es completarà amb la xerrada inaugural, sessions de cinema, una excursió, tallers de dansa lliure i mecànica, activitats infantils i el dinar de les dones de Subirats que l`any passat va aplegar 150 veïnes del municipi.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: