Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès impartirà cursos d’especialització informàtica, a partir de gener

El període de preinscripció a aquests cursos ja està obert i es poden consultar els detalls de cadascun a la secció de formació de la pàgina web de la Unió Empresarial del Penedès.

Entre els nous cursos d’informàtica, per primer cop, s’ofereixen especialitzacions en matèria de disseny de pàgines web, ensenyant d’una manera senzilla com construir una pàgina amb creativitat.Aquests cursos formen part de la nova oferta formativa que la UEP ha programat per als propers mesos de 2006, ampliant l’anterior programa amb un bon número de cursos. Els cursos que impartirà Impacte, a partir del gener, s’adrecen a treballadors en actiu i són bonificables, és a dir, que part del seu cost pot ser bonificat als butlletins mensuals de la cotització a la Seguretat Social. Des del setembre la UEP ha apostat amb força per potenciar l’oferta formativa a les empreses i un dels mecanismes per aconseguir-ho és la creació d’agrupacions d’empreses. Així, la UEP i Impacte s’han constituït com a Agrupació d’Empreses, esdevenint Impacte l’entitat organitzadora i l’entitat formadora, i ara qualsevol empresa o treballador pot adherir-se lliurement a l’Agrupació UEP-Impacte i realitzar cursos de formació.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: