Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana que ve la Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits serà a Vilafranca.

Concretament, coincidint amb la Fira del Gall, dissabte 17 i diumenge 18 de desembre, de 10h a 14h, i dilluns 19 de desembre de 17h a 21h, la Unitat Mòbil que estarà situada a la seu dels Castellers de Vilafranca Cal Figarot. Dimarts, 20 de desembre, el Banc de Sang i Teixits serà al gimnàs [...]

Concretament, coincidint amb la Fira del Gall, dissabte 17 i diumenge 18 de desembre, de 10h a 14h, i dilluns 19 de desembre de 17h a 21h, la Unitat Mòbil que estarà situada a la seu dels Castellers de Vilafranca Cal Figarot.

Dimarts, 20 de desembre, el Banc de Sang i Teixits serà al gimnàs de la plaça del Doctor Bonet, al barri de l’Espirall, de les 18h a les 21h.

Donar sang és una acte solidari i cívic que no requereix cap esforç important, no fa mal, no cal anar-hi en dejú i, després d`un petit descans i d`un refrigeri que ofereix el banc de sang, es torna a estar en forma. A més, el donant obté una analítica que l`informa sobre la seva salut. De cada donació de sang, no se`n beneficia només un malalt sinó un nombrós grup de persones.

Cada vegada fa falta més sang i tothom, un familiar o una amistat en pot necessitar. Al Banc de Sang i Teixits li calen més de 1.000 donacions de sang al dia per tal de garantir que tothom tinguem la sang quan ho necessitem. és imprescindible per a intervencions quirúrgiques, per a tractaments oncològics, per a transplantaments o en casos greus d’accidents. La sang és una de les poques coses que no es pot fabricar. Aquesta situació fa que sigui molt important el màxim nombre de persones, entre 18 i 65 anys, sanes i de més de 50 kg, s`acostin a la Unitat Mòbil del Centre de Transfusió i Banc de Teixits que aquests dies estarà a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: