Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Comitè Executiu Comarcal de l´Alt Penedès de CIU critica l’ actitud de la COPE i del PP

Convergència i Unió lamenta i troba inacceptable que els missatges emesos per alguns programes de l´emissora COPE fomentin l´enfrontament i la incomprensió cap a Catalunya i al mateix temps, denuncia els atacs als que són sotmesos dirigents del nostre país, com Josep Antoni Duran Lleida, per criticar aquesta situació. En un comunicat signat per els [...]

Convergència i Unió lamenta i troba inacceptable que els missatges emesos per alguns programes de l´emissora COPE fomentin l´enfrontament i la incomprensió cap a Catalunya i al mateix temps, denuncia els atacs als que són sotmesos dirigents del nostre país, com Josep Antoni Duran Lleida, per criticar aquesta situació.

En un comunicat signat per els dos co-presidents de Convergència i Unió de l´Alt Penedès, Raimon Gusi i Sebastià Jané, afirmen que actituds com les de la COPE i el Partit Popular no fan sinó exacerbar els atacs a Catalunya, perjudicar la convivència i l´economia i enrarir el clima polític, quan som a les portes d´aconseguir un nou estatut d´autonomia.

Convergència i Unió de l´Alt Penedès manifesta que no caurà en aquestes provocacions i que continuarà en la seva tasca persistent al servei de la democràcia, la llibertat i el progrés social a la nostra comarca i de defensa de la identitat nacional de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: