Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carod Rovira considera que no cal fer cas de les acusacions que des de determinats mitjans de comun

El president d’Esquerra republicana Josep Lluís Carod Rovira va ser ahir a Vilafranca en una jornada de treball de la comissió sectorial d’ERC al Penedès.

Ahir dissabte a quarts de deu del matí l’Escorxador acollia una jornada de treball de la comissió sectorial d’ERC al Penedès. Aquesta jornada va ser presidida per Josep Lluís Carod Rovira que va exposar algunes de les posicions que des del partit s’haurien d’adoptar davant l’atac de determinats mitjans de comunicació madrilenys, no tan sols a la seva persona i a la formació política sinó als catalans i al projecte d’estat presentat. Carod Rovira va fer al.lusió concretament a tres mitjans de comunicació que ténen com a objectiu el desprestigi del poble català i va remarcar la necessitat de no actuar en funció d’aquestes acusacions ni opinions.

Aquestes declaracions van ser fetes el mateix dia en què a Madrid es realitzava l’acte a favor de la consitució, encapçalat per partit popular.

Carod Rovira en representació d’esquerra republicana així com convergència i Unió i el partit socialista han assegurat que l’objectiu real de la manifestació era atacar la proposta d’Estatut. Viatges a frança, sortides infantils, colònies per setmana santa.

Carod Rovira també va respondre davant el boicot que des de determinats sectors s’està realitzant als productes catalans

Una de les principals directrius que el president dels republicans va donar en la jornada de treball va ser la de defensar l’estatut , deixant de banda aquests atacs directes i indiscriminats ja que en aquest projecte els catalans s’hi juguen el benestar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: