Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de pagesos anuncia mobilitzacions a partir del 25 de novembre si no s’arriba a un acord satisfa

Un dels objectius del sindicat es el gas-oil professional, una mesura que ajudaria a pal·liar les problemàtiques econòmiques que pateix el sector.

Ahir es va produir al centre àgora la reunió mensual del consell nacional d’Unió de Pagesos. Sens dubte el punt principal dins l’ordre del dia era el debat de les mesures proposades pel govern de l’estat pel què fa a la situació del preu del gas-oil. Des del sindicat i havent estudiat aquestes propostes consideren insuficient les mesures adoptades pel govern, que no exposa la voluntat de crear el gas- oil professional.

Aquesta setmana que ve estan previstes diverses reunions amb el ministeri per tal de discutir les propostes però des del sindicat afirmen que no es conformaran amb aquestes mesures i que posen com a data límit el 25 de novembre. Si per aquesta data no s’ha arribat a un acord satisfactori s’anuncien mobilitzacions a nivell de Catalunya.

En conversa telefònica avui al matí amb Josep Esteve, coordinador comarcald’unió de pagesos conserva molt difícil arribar a un acord, davant la negativa de la creació del preu del gas-oil professional per aquest sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: