Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ exàrbitre i comentarista televisiu, Sergi Albert, farà el pregó de la 32ena Festa del Most de la

Tot i que els actes van començar dissabte passat, les activitats més destacades tenen lloc entre avui i diumenge.

Així, a les 10 de la nit, una sorollosa traca substituirà el llançament de coets i seguidament, al Centre Rapitenc, Sergi Albert llegirà el pregó de la 32ena edició de la Festa del Most.

A continuació, tindrà lloc la tradicional premsada de raïm i el director de l’ INCAVI, Joan Aguado, inaugurarà la 32 Mostra de Vins i Caves del Penedès que compta amb la participació de 70 empreses. La Mireia Galimany del Grup de Joves de la Ràpita explica que també hi ha el Petit Celler, amb només sis empreses.

Coincidint amb la inauguració de la Mostra de Vins i Caves, s’ inauguraran tres exposicions: de pintura a càrrec de Joan Mascaró i de Valerio Escribano i d’ etiquetes de vins i caves de Ramon Castellví.

Demà, els actes es reprendran a les 10 del matí amb un esmorzar popular i una matinal infantil. A dos quarts de 4 de la tarda, es disputarà el concurs de poda de la Ràpita, al costat del camp de futbol. A les 4, pels carrers del poble, sortida del 17è Corremost, la tradicional cursa de vehicles sense motor. A les 7 tindrà lloc una sardinada popular i a les 11, ball de nit.Dels Dels actes de diumenge destaca el 25è concurs de tastavins de la Ràpita apte per a tots els públics.

La Festa del Most de la Ràpita acabarà a dos quarts de 8 del vespre amb un concert de música a càrrec del grup Psallite i l’ encesa d’ una sorollosa traca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: