Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitza la projecció de la selecció oficial de la Mostra de Curtmetrages

Fins el proper 26 de novembre però continuarà la mostra amb les seccions d`animació, pantalla oberta i les retrospectives

La sala dos del casal acollia ahir la darrera de les sessions de selecció oficial de la mostra de curtmetratges de vilafranca. Tot i la nit de futbol viscuda més d’un centenar de persones van apropar-se fins la mostra per gaudir de sis dels 19 curts que opten als 2000 euros de premi.

El curtmetratge El punto ciego de Raúl navarro i àlex Montoya van obrir la sessió, un curtmetratge amb jocs visuals que parla d’allò que desconeixem de les persones. El examinador de José Antonio pajares va mostrar en clau còmica els problemes a l’hora de treure’s el carnet de conduir. Ala rada d’Aníbal Calcines mostrava un jov visual que reflexiona sobre els murs i la immigració. Cuadrilátero de José Carlos Ruiz deixava caure una història d’amor a quatre bandes, Jimmy Hendrix també va ser present a la sessió en el curtmetratge Niño Vudú de Toni Bestard, on també es va un retrat de la mallorca més hippy. Finalment Ponys, un diàleg entre amigues de David planell tancava la sessió.

El públic realitzava també ahir les darreres votacions. Els 19 curts projectats aquests dies opten a banda del premi del jurat a un premi també de 2000 euros que decideixen els mateixos espectadors de la mostra.

Tot i que ahir finalitzava la sessió oficial fins el proper 26 de novembre continuen les activitats de la mostra. Avui diumenge a les sis de la tarda es projecta de manera conjunta amb el museu de Vilafranca la pel·lícula Franco i jo, un recull de sis curtmetratges que giren entorn a la figura del dictador. Seguidament a la moderna es pot gaudir d’un passi de curts gratuïts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: