Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup Caixa Penedès obté fins a setembre un resultat net de més de 57 milions d’euros, un 17,9% mé

El Grup Caixa Penedès ha obtingut un benefici abans d’impostos de 78,48 milions d’euros en els nous primers mesos de 2005, un 21% més que en el mateix període de l’any anterior.

El benefici després d’impostos ha estat de 59,62 milions d’euros, amb un increment del 18% i el benefici net atribuït al Grup, de 57,98 milions d’euros, s’ha incrementat un 17,9%. Respecte al mateix període de l’any anterior, els recursos gestionats han crescut un un 25,2%.

Els crèdits nets sobre clients, després d’augmentar un 28,80%, s’han situat en més de 10 milions d’euros. A l’actual escenari de baixos tipus d’interès i reduïts marges operatius, s’ha obtingut un marge d’intermediació de 185,88 milions d’euros, que representa un increment del 10% respecte al mateix període de l’any anterior.

Quan a presència, Caixa Penedès disposava, a 30 de setembre, d’una xarxa de 592 oficines. Durant els darrers dotze mesos s’han obert 17 noves oficines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: