Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i el GEVEN organitzen per aquest diumenge una caminada popular a

L`itinerari començarà a l`església de Sant Miquel de Montmell per continuar fins al Castell.

. Passant per La Creu, arribaran a La Talaia del Montmell (861m), des d’ on es gaudeix d`una magnífica vista.

La passejada de baixada els portarà fins a l`església nova del Montmell, per dirigir-se cap a les runes del poble vell del Montmell.

L`itinerari de la passejada és circular, pujant per la cara sud-est i baixant per la cara nord-oest de la muntanya. Tot l`itinerari és de gran bellesa per la riquesa d`espècies vegetals i animals, per la combinació d`ambients i per les panoràmiques i el conjunts de punts emblemàtics.

La sortida és gratuïta i oberta a tothom, amb un ritme de passeig, accessible a tothom. La caminada sortirà a les 8 del matí de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca i l’arribada és prevista pels volts de les 2 del migdia.

D’ altra banda, Bosc Verd té prevista una altra caminada aquest diumenge pels voltants del Castell de Sant Raimon de Penyafort, al municipi de Santa Margarida i els Monjos. I el diumenge, 22 de gener, aniran al Delta del Llobregat per a realitzar-hi una visita guiada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: