Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença una nova escola taller amb l’acabament de l’actuació al Claustre de Sant Francesc com a obje

Aquest projecte de formació i treball per a menors de 25 anys es va posar en marxa el 30 de juny de 2003.

Ahir es feia l’acte de presentació de la nova escola taller i també dels projectes que tenen per endavant els seus alumnes. Un dels principals és acabar la rehabilitació del Claustre de Sant Francesc per tal que sigui obert al públic.L’Escola Taller estava treballant ja el curs passat en una nova fase de rehabilitació del claustre de Sant Francesc. En aquesta intervenció, i degut als informes arqueològics, s’han estat realitzant tasques de restauració de diferents elements del recinte considerats d’un valor patrimonial significatiu, a més de les previsions fetes en el projecte original. El regidor de formació per la ocupació, Francisco Álvarez, destacava després de l’acte la importància d’aquesta actuació.L’escola taller, promoguda des del Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret, de l’Ajuntament de Vilafranca, contempla 5 mòduls formatius per als alumnes treballadors. L’objectiu de l’escola taller es facilitar l’entrada al món laboral dels seus alumnes.Els alumnes de l’escola taller treballen en mòduls de lampisteria, pintura, construcció i fusteria, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: