Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de l’ajuntament de Vilafranca vol fer un gran aparcament a la Rambla de Sant Franc

L’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, ha avançat a la nostra emissora que Vilafranca tindrà un nou aparcament soterrat, però no serà a la Rambla de Nostra Senyora, com s’havia plantejat inicialment, sinó a

La necessitat d’un aparcament es va constatar en el procés de participació ciutadana que es va fer per dissenyar la remodelació de la Rambla de Nostra Senyora, però desprès de realitzar alguns estudis i de recollir l’opinió dels experts s’ha optat per plantejar-lo a la Rambla de Sant Francesc.

Marcel Esteve explica que els ha portat a prendre aquesta decisió.

L’alcalde de Vilafranca ha avançat també que la voluntat de l’equip de govern és obrir un concurs públic per la recerca d’empreses que vulguin assumir el projecte.L’objectiu de l’equip de govern és que les obres del nou aparcament puguin començar l’any 2006 , tan bon punt finalitzi la remodelació de la rambla de Nostra Senyora. Des del govern municipal es considera necessari l’oferta de més aparcament per continuar donant suport al dinamisme comercial i de serveis que té la vila, exercint la capitalitat de comarca.

També es recorda que s’està treballant en l’oferta de noves places d’aparcament als diferents barris de la vila, amb l’espai nou que es generarà amb la cobertura de les vies, l’aparcament del Balcó de les Clotes, o el projecte d’un nou aparcament al barri de l’Espirall.

La proposta de fer un aparcament soterrat a la rambla de Sant Francesc va generar una forta polèmica política als inicis de l’actual etapa democràtica, al començament de la dècada dels vuitanta. Marcel Esteve apunta que d’això ja fa més de 20 anys i que en tot aquest temps la ciutat ha anat canviant, amb l’aparició de zones blaves, l’aparcament del Cal Rondina, o el de la Plaça del Penedès, i que el fa es fa ara és planificar per la Vilafranca del futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: