Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Vilafranca ampliarà de forma notable els recursos per la neteja dels carrers

En la darrera sessió de ple, celebrada aquest dimarts passat, tots els grups municipals van votar a favor de les noves condicions per adjudicar el servei de la neteja.

Actualment és l’empresa Urbaser qui fa aquest servei però a finals d’any s’acaba el contracte i s’ha de renovar. En el plec de condicions pel l’adjudicació del servei s’incorporen notables millores en la neteja dels carrers, que faran augmentar també el pressupost amb un increment del 41%, arribant als 878 mil € anuals. La regidora de via pública, Anna Girona, va explicar en el ple, que entre les millores que es planteja hi ha una major freqüència de la neteja als barris en general, i en especial al Centre de la Vila, on es netejarà matí i tarda. Al Molí d’en Rovira, que fins ara només es feia la neteja dos dies a la setmana , passarà a tres dies. També hi haurà una dedicació especial als carrerons del casc antic i les zones d’oci els caps de setmana amb la utilització de neteja desinfectant. Una altra novetat és el rentat dels carrers del centre amb aigua calenta a pressió, tres cop l’any. Pel que fa a l’ús del bufador per la neteja de determinants carrers es farà un control dels operaris que utilitzen aquest aparell. Les empreses interessades disposen de 20 dies per presentar les propostes per l’adjudicació del servei que s’haurà d’aprovar en el ple del proper mes de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: