Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ editorial Vilatana treu dos nous contes infantils, un dels quals és obra de l’ impressor vilafran

Coincidint amb l’ Any del Llibre i la Lectura, l’ editorial vilafranquina publica nous contes a les col·leccions Cercavila i Cercamón.

La sèrie Cercavila de contes infantils, dedicats al folklore i les tradicions del nostre país, arriba al número 30 amb el títol "Els vestits nous del gegants" de Pere Alagret i il·lustrat per Maria Casas.

El conte, que ha estat adaptat per Joan Solé Bordes, és obra de l’ impressor i historiador vilafranquí que va recollir tradicions i rondalles populars com la d’ aquest conte.

"Els vestits dels nous gegants" explica la història d’ uns gegants que tenien els vestits vells i descolorits i a l’ Ajuntament no hi havia diners per fer-ne uns de nous, però l’ alcalde va tenir una idea per pagar-los.

El conte es presenta dissabte de la setmana que ve, a les 6 de la tarda, a la Sala Mossèn Vinyeta.

L’ altre conte és el número 6 de la col·lecció Cercamón en llengua castellana i es titula "Manuelito y el tesoro de lana". Ha estat escrit per l’ equatoriana Paulina Ponce, experta en Comunicació per al desenvolupament i Pedagogia, i Guillermo Jiménez s’ ha encarregat de les il·lustracions.El conte explica la història d’ un nen equatorià que li cantava al sol cada matí, mentre feia camí cap a l’ escola, com ens explica

"Manuelito y el tesoro de lana" també tindrà una presentació pública per als més petits. En aquest cas, la seva autora, Paulina Ponce, serà a Vilafranca a finals de mes, a la biblioteca Torras i Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: