Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Bosch i Luckyi Guri investits com a acadèmics dels Tastavins

L’acte d’ahir es va celebrar a les caves Masachs en ple procés electoral de l’acadèmia ja que les eleccions per la presidència tindran lloc el proper 17 de novembre.

Les Caves Masachs, de Torrelles de Foix va acollir ahir al vespre l’acte d’investidura dels acadèmics de nombre, de mèrit i d’honor. L’acte solemne en què els acadèmics van ser investits va tenir lloc a les entranyes de les caves, amb l’assistència de més de 200 persones. En primer lloc van investir-se els 26 acadèmics de nombre. A banda de fer el jurament i el brindis oficial van rebre el diploma acreditatiu com a membres de l’acadèmia. Tot seguit es va procedir a investir als confrares de mèrit. Un total de 4 investits com a acadèmics de Mèrit entre els quals hi havia el pianista Lucky Guri, que comentava moments després de la investidura la relació entre el vi i la música

Seguidament l’actor Jordi Bosch va ser investit acadèmic d’honor. Bosch també va comentar a Vilafranca Televisió la seva passió pel vi i la estreta relació que va establir amb el Penedès en el transcurs dels dos anys que va estar gravant la sèrie Nissaga de poder

Acte seguit i després de la fotografia amb tots els acadèmics va tenir lloc el sopar. Josep Santacana, president de l’acadèmia va destacar la importància i singularitat d’aquest acte, sobretot per trobar-se en un procés electoral. En el sopar van ser-hi presents Joan Tarrada i David Boada que possiblement faran equip davant de Julià Font a l’hora d’assolir la presidència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: