Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els verds preparen amb intensitat la diada de tots sants, i volen fer el tres de nou net fins a doso

La intenció és portar a plaça per tots sants el 3 de 9 sense folre, la torre de 9 amb folre, el cinc de 9 i el pilar de 8

Dimecres hi havia assaig a Cal Figarot i, de forma inusual, també hi havia moltes camises verdes. El motiu era que un equip de Televisió de Catalunya s’havia desplaçat fins a Vilafranca per enregistrar un espot protagonitzat pels Castellers de Vilafranca i dedicat a la Marató de TV3.

Però, a banda, d’aquesta anècdota, l’assaig de dimecres es plantejava com una prèvia del que es pot veure demà a Cal Figarot. Els verds tenen molt clar quin és el programa que volen portar a plaça el dia 1 de novembre. Tres de nou net, torre de nou amb folre, cinc de nou i pilar de vuit són els castells que els de la camisa verda volen fer per Tots Sants. Però no ho volen deixar tot per l’últim dia i, per aquest motiu, ja s’han marcat un objectiu per divendres a l’assaig: posar els dosos al tres de nou net.

Els Castellers no s’obliden tampoc de la torre de nou amb folre i, a l’assaig d’ahir, es va poder veure una torre de set neta.

L’assaig de dimecres va ser una bona mostra de la confiança que tenen els Castellers de Vilafranca en poder portar a plaça un programa tan espectacular com el que pretenen.

Per això, demanen l’assistència del major nombre de gent possible a l’assaig de divendres, a partir de les deu del vespre a Cal Figarot.

D’altra banda, cal recordar que aquest dissabte, els Castellers de Vilafranca organitzen la pedalada verda. La sortida serà de la Rambla de la Girada, a 2/4 de 5 de la tarda, on es lliurarà un dorsal a cada participant, i s’arribarà al Parc de Llevant (c/ d`Igualada) aproximadament a les 6 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: