Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els ajuntaments i consells comarcals del Pacte de Sant Martí planegen un nou corredor nord-sud que

Dijous es van reunir a l’ajuntament de Vilafranca els alcaldes de Vilanova, Igualada, El Vendrell i Vilafranca i els presidents dels consells comarcals de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia.

Son els representants de les administracions que van firmar el Pacte de Sant Martí per tal de planificar les necessitats comunes d’aquestes comarques. A la reunió també hi participaven tècnics de les diferents administracions. Un dels primers acords del pacte va ser encarregar un estudi sobre les necessitats d’infraestructures de comunicació. Ahir es van plantejar els primers reptes i una de les novetats és que s’ha demanat a l’empresa que fa l’estudi que analitzi la possibilitat de generar un nou corredor de Sud a nord de Catalunya, sense necessitat que passi pel Penedès.Segons el gerent del consell comarcal es possible aconseguir un consens amb la Generalitat i els territoris que podrien quedar afectats per aquest nou corredor, mentre que les nostres comarques poden mantenir l’autopista com a eix central del pas de trànsit per carretera nord-sud.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: