Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou local de la UGT de Sant Sadurní ha comportat un augment dels afiliats i dels delegats a les e

La UGT de l’Alt Penedès valora molt positivament l’ obertura del local de Sant Sadurní.

En els poc més de tres mesos que porta en funcionament, hi ha hagut un augment dels serveis que el sindicat dóna als treballadors d’aquest municipi i la seva rodalia, del nombre d’afiliats i afiliades, així com del volum de delegats escollits. Des de la inauguració del local, la UGT ha augmentat la seva representació sindical a Gràfiques Vàrias, amb 5 delegats, a l’ajuntament de Sant Sadurní on van assolir la majoria i, darrerament, a l’ empresa DISFRIMUR, on el sindicat ha aconseguit els 13 membres del nou comitè.

El local de la UGT a Sant Sadurní obre els dimecres i dijous, de 5 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre, i ofereix servei d’ assessoria jurídica els dilluns a la tarda, concertant prèviament la visita al telèfon 93 891 19 22.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: