Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU vol que sigui l’ajuntament de Vilafranca qui assumeixi el repte de construir un gran aparcament

CiU ha convocat una roda de premsa per tal de donar a conèixer la seva opinió sobre les necessitats d’aparcament el centre de la vila de cara al futur

Segons Regull el creixement del municipi i de l’Alt Penedès en general en els propers anys farà necessari un gran aparcament al centre que permeti assumir les necessitats que generaran els serveis que s’ofereixen a la capital de comarca. En aquests moments es planteja la remodelació de la Rambla de Nostra Senyora i segons convergència cal aprofitar el moment per construir aquest gran aparcament. Pere Regull apunta que hauria de ser el mateix ajuntament, a través de la societat municipal de l’aparcament SOVIPAR, qui es fes càrrec del projecte.Segons els càlculs de convergència els costos de les obres de l’aparcament podrien estar amortitzats en un període de 12 a 15 anys, i a partir d’aquell moment els beneficis que generés l’aparcament es podrien aplicar a la rebaixa de l’aparcament o a fer polítiques socials. D’altra banda el portaveu del grup municipal de CiU a l’ajuntament de Vilafranca ha criticat una de les clàusules d’un projecte d’inserció laboral adreçat a la dona i a les persones immigrades que promou el Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Regull ha dit que està d’acord en donar suport a la dona, però que no es pot discriminar a ningú , perquè això pot generar racisme.En concret feia referència a la subvenció d’un tant % del cost per treure’s el carnet de conduir, adreçat a dones i als immigrants de la comarca.Pere Regull ha insistit que per evitar que es generin brots de racisme a casa nostra cal tractar a tots els ciutadans per igual, sense discriminar-los per raons de procedència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: