Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet comença la temporada apostant fort per la dansa i convertint-se en teatre resident de la c

Fins ara la programació del teatre municipal de Vilafranca ha estat molt centrada en el teatre i a partir d’aquesta tardor, es fa una aposta per la dansa contemporània.

El Patronat de Cal Bolet ha signat un acord amb la Generalitat i des d’ aquesta tardor, "Las Malqueridas, creacions al límit" es converteix en companyia resident del teatre vilafranquí.

Segons el conveni, al llarg dels propers 3 anys, aquesta companyia i d’altres passaran una setmana a Vilafranca, abans d’ estrenar les seves creacions, al mateix temps que els ballarins faran assajos oberts al públic, master classes i formació de base.

L’ objectiu és, segons el Cap del Servei de Cultura, donar un impuls a la dansa local i que Cal Bolet sigui un centre de producció.

Aquesta és la qüestió més destacada de la programació del trimestre de tardor del Cal Bolet, que inclou música, teatre, dansa i poesia.

El primer trimestre comença la setmana que ve amb "El monòleg del perdó" d’ Enric Casasses, un espectacle inclòs a la Kinzena Poetika de Vilafranca.

Amb un concert de Jaume Sisa, Cal Bolet formalitza dissabte vinent la seva entrada al Circuit Ressons a Catalunya, una iniciativa de l’ Espai de Dansa i Música de la Generalitat que pretén fer circular per tot el país propostes musicals de qualitat.

També hi haurà flamenc, els Secrets compartits de Joel Joan i Gerard Quintana, la companyia del Teatre Lliure amb V.O.S, els espectacles de la Xarxa i els Concerts Familiars de l’ Escola de Música que es traslladen a Cal Bolet, donat el seu èxit.

El regidor de Cultura, Joan Ríos, ha explicat que les taxes per utilitzar Cal Bolet augmenten un 3’3% l’ any vinent i que s’ introdueixen descomptes per als usuaris de la Biblioteca Torras i Bages i per als joves que facin 18 anys el 2.006.

Aquests primers tres mesos de la temporada, Cal Bolet registra ple absolut i pràcticament no hi ha un dia que no aculli alguna activitat, assaig o teatre, dansa i música.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: