Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vint-i-dues televisions catalanes ja passen el "Va de castells" de Vilafranca TV

El programa "Va de castells" que produeix Vilafranca Televisió ja s’emet per 22 televisions de Catalunya, segons el darrer certificat d’emissió de la Xarxa de Televisions Locals, de manera que la seva difusió

A les comarques de Barcelona es pot veure el "Va de castells" a través de les televisions de L’Hospitalet, Esplugues i Gavà. A la segona corona metropolitana s’emet per Terrassa, Mataró, Granollers, Canal Blau (Vilanova), Mollet, Sant Cugat, Maricel TV (Sitges) i Masquefa, a més de Vilafranca TV. A les comarques centrals l’emeten Manresa, Osona i El 9 TV (Vic). A les comarques de Tarragona el difonen les televisions de Reus i El Vendrell. A l’àrea de Girona es veu a les televisions de Girona, l’Escala, Costa Brava i Empordà TV. Finalment, Lleida TV ofereix el "Va de castells" per les terres de Lleida.

Per tot l’equip que fa possible el "Va de castells" és un motiu de satisfacció que, precisament l’any del desè aniversari del programa, la seva difusió s’hagi gairebé quadruplicat. Així, el "Va de castells" s’apropa al nivell de difusió del programa "Solidària", també produït per Vilafranca TV, que la temporada passada l’han emès 32 televisions catalanes.

"Va de castells" és un programa d’informació castellera de 25 minuts de durada, que resumeix les principals actuacions castelleres de la setmana, i compta amb reportatges sobre història o tècnica castellera, i seccions d’entrevistes, notícies actualitat, una agenda castellera, i el "termòmetre casteller", que assenyala el nivell de les colles. Vilafranca TV emet "Va de castells" cada dimecres a dos quarts de cinc de la tarda, amb repeticions fins l’endemà matí, fins al 30 de novembre, amb un programa monogràfic dedicat al resum de la temporada.

L’equip del "Va de castells" compta, entre d’altres, amb els cronistes castellers Jordi Mir, responsable dels guions dels reportatges, i Josep Ribes, que s’ocupa de guions, locució i coordinació general; amb Jordi Morgades a la producció, realització i grafisme, al capdavant d’un equip tècnic integrat per Gina Pascual, Carles Comajuncosas, David Bertran, Jesús Urgell i Maria Antònia Sadurní; i amb la veu d’àlex Santamaria i les presentacions de Jaume Recasens.

Per consultes o suggeriments es disposa de l’adreça electrònica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: