Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca televisió repeteix tota la Festa Major a través del segon canal de la xarxa de cable

Totes les transmissions i reportatges que Vilafranca TV ha emès durant aquesta festa major es podran tornar a veure pel segon canal de la xarxa de cable de Vilafranca a partir del dilluns.

Davant de les peticions de repetir diversos actes de la Festa Major, i a causa de que la programació habitual impedeix fer-ho, Vilafranca TV ha optat per difondre’ls a través de la segona cadena de la xarxa de cable; que es pot sintonitzar tot just al costat del canal habitual de Vilafranca TV.

Dilluns es podran veure la novena, els goigs i el pregó; dimarts la tronada i la cercavila; dimecres les diades castelleres; dijous l’exhibició folklòrica; divendres la festa major dels petits; dissabte l’entrada de Sant Fèlix, la processó i el ball de foc; i diumenge els diversos reportatges que s’han emès aquests dies sobre la FM.

D’altra banda Vilafranca TV emetrà diumenge un resum de gairebé una hora amb els millors moments de la Festa Major, que també es posarà a la venda properament en DVD i VHS.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: