Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos portarà el departament d’agricultura als tribunals per la seva passivitat a l’hora d

Diumenge el sindicat Unió de Pagesos va fer una assemblea al polígon àgora de Vilafranca per tal debatre la situació després de la reunió de la taula de blancs del passat dimecres, en

En aquest punt, UP va decidir ahir intensificar les mobilitzacions davant la manca de voluntat mostrada per la indústria de cara a garantir un preu digne i suficient per al raïm i el vi; i davant també la passivitat de l’administració a l’hora de fer complir les normatives vigents. Joan Santó, responsable nacional del sector de la vinya d’Unió de Pagesos, explicava que pensen denunciar el DARP per la seva actitud.

El sindicat pagès continua mantenint les seves reivindicacions i la denuncia d’una situació crítica del sector. De totes maneres, Santó comentava que des d’Unió de Pagesos es considera que si que hi ha solucions a aquestes qüestions. Cal que les empreses entenguin que la pagesia també forma part del sector i que cal que per un producte de qualitat es pagui un preu digne.

Les primeres mobilitzacions, que encara s’han de concretar en la seva forma i en el seu contingut, seran per la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que es farà a Barcelona la propera setmana. També hi haurà actuacions a la Fira de Sant Miquel de Lleida; i a la Setmana del Cava de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: