Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos demanarà al president de la Generalitat i al govern que assumeixin la política agràr

El Consell Nacional d'Unió de Pagesos, reunit dissabte a Vilafranca, ha decidit exigir al Govern de la Generalitat que assumeixi la responsabilitat vers el sector agrari, davant la incapacitat del Departament d'Agricultura i la greu situació que pateix el sector i el risc d'abandonament de l'activitat. Unió de Pagesos recorda al Govern i al seu [...]

El Consell Nacional d’Unió de Pagesos, reunit dissabte a Vilafranca, ha decidit exigir al Govern de la Generalitat que assumeixi la responsabilitat vers el sector agrari, davant la incapacitat del Departament d’Agricultura i la greu situació que pateix el sector i el risc d’abandonament de l’activitat.

Unió de Pagesos recorda al Govern i al seu President la seva obligació de complir amb les propostes del sindicat que recollia el Pacte del Tinell i de donar resposta a les situacions de crisi, que la conselleria d’Agricultura no ha sabut o no ha volgut afrontar.

Per això, Unió de Pagesos exigeix una trobada urgent amb el President de la Generalitat i amb els grups polítics parlamentaris amb l’objectiu d’exposar-los les demandes del sindicat i la problemàtica del sector. Unió de Pagesos afirma que no aturarà les accions reivindicatives, fins que les necessitats del sector siguin degudament ateses.

En un altre ordre de temes, el sindicat demana a tots els grups polítics responsabilitat i eficiència per superar els desacords i aconseguir per a Catalunya un nou Estatut, necessari per al país i també per al sector agrari. Es tracta d’un acord unànim del Consell Nacional, celebrat dissabte al Centre àgora de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: