Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una bicicletada i bitllets de bus gratuïts celebraran la Setmana de la Mobilitat als Monjos

Del 22 al 29 de setembre, en el marc de celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha organitzat una sèrie d'actes que pretenen sensibilitzar a la població sobre la necessitat de fer un ús racional del vehicle privat i de promoure l'ús dels transports [...]

Del 22 al 29 de setembre, en el marc de celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha organitzat una sèrie d’actes que pretenen sensibilitzar a la població sobre la necessitat de fer un ús racional del vehicle privat i de promoure l’ús dels transports públics i alternatius.

El dijous vinent, amb motiu de la celebració del Dia Europeu Sense Cotxes, tots els viatges realitzats amb la companyia Bus Castellví amb origen o destinació als nuclis de Tres Pins, La Ràpita i Els Monjos seran gratuïts.

D’altra banda el diumenge, 25 de setembre, es celebrarà una bicicletada popular que acabarà amb un esmorzar popular i el sorteig de dues bicicletes i de material esportiu entre els participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: