Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’avança el tancament dels serveis de la campanya de la Verema 2005

El Serveis d’atenció als treballadors temporers i viticultors del Penedès que la Comissió de la Verema de Vilafranca del Penedès ha estat oferint durant la campanya de la verema 2005 avançaran el seu

Des del 24 d’agost han estat funcionant els serveis d’acollida i informació, l’Oficina de contractació, l’Atenció Social i el Servei de Mediació intercultural, entre d’altres.Inicialment s’havia previst la finalització d’aquests serveis per al 23 de setembre, però s’ha considerat oportú avançar el tancament a aquest divendres, 16 de setembre. El motiu és que s’ha constatat que ja està coberta la pràctica totalitat de la contractació per a la present collita.De totes formes, aquells viticultors que, a partir de dilluns de la setmana entrant, estiguin interessats en noves contractacions hauran d’adreçar-se a la seu d’Unió de Pagesos al C/Martorell, 7 a Vilafranca. Una primera impressió de la campanya indica que, aproximadament ,s’han formalitzat un miler de contractacions en el conjunt de la campanya i que aquesta s’ha desenvolupat, pel que fa a la prestació dels diferents serveis, de forma fluida i constant. El Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a les ajudes destinades a la construcció, l’habilitació, les reformes, l’ampliació, el condicionament o el subministrament d’allotjament per a treballadors temporers. Aquelles persones que estiguin interessades en el text de l’ordre, podran consultar-la al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 4464 de 07/09/2005. Aquesta consulta també es pot realitzar per internet a la pàgina http://www.gencat.net/diari/index.htm

Programació

Ràdio Vilafranca

18:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt

Penedès Televisió

18:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
19:15
Vox populi
Mitjans de comunicació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: