Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos inaugura dissabte les noves instal·lacions de la Llar Municipal d’Inf

Les activitats festives començaran a les 11 del matí amb l’actuació del grup d’animació infantil Animatic Duo i un taller de globofexia per als més menuts.

Dissabte 10 de setembre tindrà lloc la inauguració oficial del nou edifici de la Llar Municipal d’Infants Xiroi de Santa Margarida i els Monjos. A més de la presència de l’alcalde de Santa Margarida i els Monjos, Jordi Girona, i de la regidora d’educació, Filo Martínez, està previst que assisteixin a l’acte d’inauguració Jaume Pallerols, Director de zona del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i àngel Merino, Diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona.

La nova Llar Municipal d’Infants, situada al costat del CEIP Dr. Samaranch i Fina, ofereix en un inici 53 places per a infants de fins a 3 anys. El nou edifici, de 488 metres quadrats, és d’una sola planta i té forma d’ela, una estructura pensada perquè en cadascun dels seus extrems s’hi pugui fer una altra aula en cas que més endavant en sorgeixi la necessitat. De moment, l’edifici s’ha projectat amb tres aules, on a més dels sanitaris, hi haurà un espai específic per canviar els bolquers, escalfar biberons o bé banyar als infants. En total l’obra ha tingut un cost al voltant dels 700.000 euros finançat per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: