Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escorxador inaugura una exposició sobre la problemàtica de l’aigua al món

El proper dilluns, a les 7 de la tarda, s’inaugurarà a la sala d’actes de l’Escorxador l’exposició "La Revolució Blava".

Aquesta activitat s’emmarca en els actes de la 6ª Festa de la Solidaritat que s’iniciarà la primera setmana d’octubre, organitzada per Vilafranca Solidària i l’Ajuntament de Vilafranca i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

"La Revolució Blava" és un projecte que pretén fer una anàlisi de la problemàtica de l’aigua al món, donant una visió positiva. La manca d’aigua potable i de sistemes de sanejament adequats limiten dràsticament el desenvolupament econòmic i social dels països del Tercer Món, i a la vegada afavoreixen la pervivència i transmissió de nombroses malalties hídriques que anualment causen milions de víctimes, especialment entre els infants. Aquesta situació condemna, a més, a la desnutrició i a la fam a una part important de la humanitat.

A l’exposició "La Revolució Blava, un món i un futur amb aigua per a tothom", es revisa la problemàtica de l’aigua al món a través de cartells publicitaris, o panells didàctics, destinats a oferir al visitant les dades suficients per comprendre les situacions que es deriven de la manca d’aigua. Podrà conèixer dades globals que l’incitaran a reflexionar sobre aspectes que ens afecten a tots i també sobre situacions concretes que afecten, no a uns pocs, sinó a milions de persones al món. Al mateix temps també descobrirà les solucions que s’estan portant a terme a nombrosos països per accedir a l’aigua potable. L’exposició es podrà visitar fins al 8 d’octubre a la sala d’actes de l’Escorxador.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: