Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola oficial d’idiomes de Vilafranca comença a ser una realitat, amb l’obertura de les preinscri

Demà obra portes, després de força anys d`espera, amb 120 alumnes i 2 grups de francès i anglès

Després de força anys d’espera, Vilafranca te ja una escola oficial d’idiomes, que a partir de demà serà una realitat amb l’obertura de les portes per tal de fer les preinscricions, fins el divendres. L’escola es troba a l’IES Milà i Fontanals, i com explicava la seva directora, Maria Josep Torrijos, és el resultat de la feina de tot l’estiu, ja que va ser concedida per la Generalitat a finals del curs passat.

L’escola oficila d’idiomes de Vilafranca comptarà amb dos grups de primers curs, un per francès i l’altre per anglès; i dos més de segon curs, un per cada idioma. En total seran 120 alumnes en grups de 30, que iniciaran el curs a finals d’aquest mes.

Tot i la feina que s’ha fet per condicionar les instal·lacions i equipar-les, Torrijos ha comentat a la nostra emissora que iniciaran el curs amb algunes mancances, sobre tot per el que fa a equipaments informàtics.

El preu de la matrícula és de 140 €, i hi ha també una aportació voluntària de 25€ per curs de cara a ampliar la biblioteca de l’escola oficial i el material de consulta i didàctic del centre.

Així mateix, de cara a l proper curs es preveu que es pugui ampliar a un tercer curs que permetrà ja assolir el títol elemental, i després anar també ampliant a nous idiomes com ara l’Alemany.

Les preinscripcions com dèiem s’inicien demà a la tarda, de 5 a 8; i es poden formalitzar fins el divendres. Després es farà un sorteig entre els preinscrits per formalitzar les places.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: