Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Idiomes de Vilafranca preveu obrir amb normalitat, tot i que en aquests moments estan pen

S`han presentat 265 sol·licituds per a les 120 places disponibles

Aquesta setmana l’escola oficial d’idiomes està pendent de realitzar les darreres proves de nivell dels alumnes que ho han demanat, però després de formalitzar el període de pre inscripcions es pot parlar de satisfacció per el resultat, ja que per a les 120 places que s’oferten, s’han presentat 265 sol·licituds. La previsió és iniciar el curs el 29 de setembre, però com comentava la directora del centre, Maria José Torrijos, dependrà de que hi hagi un conserge al centre, ja que l’institut Milà i Fontanals està tancat per les tardes.

Pel que fa a l’excés de sol·licituds, la directora del centre es mostrava satisfeta de la bona acollida del centre, que deixava de manifest que a Vilafranca sempre hi ha hagut una forta demanda per aprendre idiomes. D’altra banda, comentava que aquest curs és impossible augmentar el nombre de places, però que esperaven fer-ho el curs vinent. Un fet curiós ha estat també la forta demanda de francès.

Les places es cobriran a través d’un sorteig entre els sol·licitants, recordem que son 60 places per als cursos de primer, 30 de francès i 30 d’anglès; i 60 places més per als cursos de segon, també 30 per a cada idioma.

Recordem que de cara al proper curs una altra possibilitat seria també que es pogués incloure l’alemany, un idioma que també te una forta demanda a les nostres comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: