Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’edifici de Cal Berger ha d’acollir equipaments culturals i per a joves, amb un servei similar a l’

La utilització d`aquest equipament va lligat a l`inici de les obres de remodelació del Museu de Vilafranca

Com ja vam comentar, s’ha iniciat la tasca de renovació del Museu de Vilafranca, que de moment està consistint en la retirada de la maquinària de l’antiga fàbrica de la Teresita, que s’estan traslladant a l’edifici de Cal Berger. Un espai modernista que es troba al carrer Pere Alegret, al barri de la Barceloneta a tocar de la via, i que servirà d’equipament cultural, magatzem per el museu i espai juvenil. D’alguna manera, en aquest darrer punt, vindria a suplir el que feia fins fa poc l’ETC.

Aquest edifici s’ha de rehabilitar per tal de poder acollir aquests serveis, i és un projecte ambiciós i engrescador, com comentava l’alcalde, i que ha de ser una realitat al llarg del que queda de mandat i sobretot de cara als propers 4 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: