Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal escola d’art inicia el curs 2005-2006 obrint per primer cop als matins i amb la voluntat d

Una de les principals novetat del curs que avui ha iniciat l’Arsenal escola d’art de Vilafranca és l’obertura als matins, el primer cop al llarg dels anys de funcionament del centre en que

Els regidors de Cultura i Educació de l’Ajuntament, acompanyats de responsables de centre ho han explicat aquesta tarda, tot coincidint amb l’inici de les activitats de l’escola.

Com han explicat el regidor de Cultura, Joan Rios, i el director de l’Arsenal, Albert Abella, aquesta circumstància es dona gràcies al canvi d’ubicació que el curs passat va tenir l’escola. Els nous espais de l’edifici dels Trinitaris permeten treballar amb més amplitud i comoditat, però també disposar de la possibilitat d’aprofitar més els recursos. D’aquesta manera el que es farà aquest curs és obrir als matins a partir de l’octubre per oferir cursos d’iniciació en ceràmica, informàtica, dibuix i pintura, i joieria.

Les classes als matins es faran els dimarts i dijous de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 del migdia, amb cursos trimestrals dels quals l’ajuntament finançarà el 30%.

Precisament el tema del finançament va ser un dels que va apuntar com a importants de cara al futur de l’escola d’art la regidora d’educació Lourdes Sánchez. En aquests moments l’ajuntament està treballant per tal que la Generalitat reconegui els cicles mitjans i la seva posterior continuïtat en cicles superiors en les especialitats que encara no ho contemplen, per tal de poder assolir un millor finançament per part del govern català.

Aquest curs l’Arsenal escola d’art tindrà més de 90 alumnes oficials en les 4 especialitats que s’oferten; i s’espera que prop d’una cinquantena de nous alumnes en els tallers d’iniciació que es faran als matins.

Tant el director del centre, Albert Abella, com el regidor de Cultura, Joan Rios, han destacat que l’Arsenal s’ha consolidat com a una de les millors escoles de Catalunya, i que fins i tot hi venen alumnes de fora de la comarca i d’altres zones de l’estat espanyol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: