Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’argentí Carlos Reid es va endur la Copa de Cava del IV Mototerra País del Cava

Dissabte passat es va celebrar el IV Mototerra País del Cava – Memorial Xavi Segura- organitzat pels Joves Confrares de la Confraria del Cava Sant Sadurní.

Tot i que el Mototerra es va traslladar a Monistrol, es va comptar amb una gran afluència de públic.

Amb la participació de 48 pilots, i desprès de 20 mànegues, la Copa se la va endur l’argentí, Carlos Reid, i quedant en segon i tercer lloc respectivament, Armant Montleon i Francesc Izquierdo. El pilot sadurninenc, Ricard Martínez, desprès d’una brillant intervenció es va classificar en sisè lloc.

La Jove Confraria organitza, any rere any, el Mototerra País del Cava amb l’ objectiu d’apropar el cava a la gent jove i conscienciar-los que al igual que l’esport, el cava necessita d’una fantasia per poder ser realitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: