Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Gelida organitza Cursos de català per a adults

L’Ajuntament de Gelida organitza aquests cursos en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Totes les persones que estiguin interessades a apuntar-s’hi, cal que passin el dimecres 21 de setembre, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, pel Centre d’Iniciatives Culturals (CIC). El personal del Servei de Català de l’Alt Penedès els atendrà i, si cal, els farà fer una prova de nivell per saber quin curs han de seguir.

Segons les demandes que es rebin el dia 21 de setembre, es decidirà els cursos que s’ofereixen i, el dijous següent, 29 de setembre, caldrà formalitzar la matrícula del curs corresponent.

El cursos que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística es divideixen en diferents nivells d’aprenentatge. D’una banda, hi ha grups adreçats a persones que encara no entenen bé el català i que volen aprendre a parlar-lo; per tant, són nivells que fonamentalment practiquen l’habilitat oral de la llengua. D’altra banda, hi ha grups adreçats a persones que ja parlen en català amb prou fluïdesa i han de practicar primordialment l’habilitat escrita de la llengua.

Per obtenir-ne més informació, cal adreçar-se a l’Ajuntament de Gelida, de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 de la tarda o dijous de 5 de la tarda a les 7; també es pot trucar al telèfon 93 779 00 58; o bé al Servei de Català de l’Alt Penedès, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 2 del migdia al telèfon 93 890 00 00.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: